Centre de performanță la științe exacte în toată țara

Centrele de performanță sunt parte a proiectului „Hai la Olimpiadă!”, axat pe sprijinirea elevilor, studenților și profesorilor cu performanțe excepționale în domeniile matematicii, informaticii și fizicii. În 2013, am inaugurat centre gratuite de performanță la matematică, informatică și fizică, deschise tuturor elevilor de gimnaziu și liceu din București care vroiau să învețe mai mult. În toamna anului 2014, am extins centrele de pregătire – acum funcționează 9 centre în 5 orașe din țară: București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara. 1252 de elevi beneficiază de cursuri gratuite săptămânale, care îi ajută să își atingă potențialul real. Ajută-ne să extindem centrele de pregătire în toate orașele din țară! Pentru că peste tot există copii care își doresc să învețe mai mult și profesori capabili să-i pregătească. Au nevoie doar de puțin sprijin din partea noastră.
[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

29,475 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Centre de performanță la științe exacte în toată țara

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.

29,475 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Sustin campionii nationali in educatie

Am alergat peste 1.000 de km in mai putin de un an, alergatul m-a inspirat si m-a ajutat sa evoluez. Chiar daca imbatranesc :) Mi-am propus sa termin

50,000 RON Target
29,200 RON Suma
58.4% Complete

Sustin performanta in educatie

Sunt Tudor Vlad (Dudu) si pe 18 mai voi alerga la Semimaratonul Bucuresti. Alerg pentru ca imi place sa alerg si, fiindca e o competitie pentru amato

1,600 RON Target