Centre de performanță la științe exacte în toată țara

Centrele de performanță sunt parte a proiectului „Hai la Olimpiadă!”, axat pe sprijinirea elevilor, studenților și profesorilor cu performanțe excepționale în domeniile matematicii, informaticii și fizicii. În 2013, am inaugurat centre gratuite de performanță la matematică, informatică și fizică, deschise tuturor elevilor de gimnaziu și liceu din București care vroiau să învețe mai mult.

În fiecare an am reușit să extindem centrele de pregătire – acum funcționează 22 centre în 12 orașe din țară: București, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Suceava, Tîrgu Mureș, Piatra Neamț, Brașov și Buzău. Peste 3.200 de elevi beneficiază de cursuri gratuite săptămânale, care îi ajută să își atingă potențialul real. Ajută-ne să extindem centrele de pregătire în toate orașele din țară! Pentru că peste tot există copii care își doresc să învețe mai mult și profesori capabili să-i pregătească. Au nevoie doar de puțin sprijin din partea noastră.

[ Show more ]

Donatii:

29,475 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Centre de performanță la științe exacte în toată țara

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Donatii

In beneficiul: Centre de performanță la științe exacte în toată țara

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.

29,475 RON

Pagini fundraising

Today I choose to promote Education in Romania

Pentru prima data cand fac asta si de acum sper sa tot fac asta. Anul acesta îmi dăruiesc ziua de naștere pentru promovarea stiintelor exacte in Ro